26.5.2018

About the week - tapahtumia ja hullunmyllyä 2

Jeps! Eli viimeisimmässä postauksessani josta voit lukea täältä kirjoitin kuluneen viikon tiistaista, jolloin kävimme J:n kanssa katselemassa vihkisormuksia. 

Tässä postauksessa kerron tarkemmin perjantaista! 
Meillä oli siis suunnitelmissa siviilivihkiminen. Siviilivihkimisen järjestäminen ei ole lainkaan niin helppoa kuin toivoisi, joten keskustelimme sitten J:n kanssa kirkollisen vihkimisen mahdollisuudesta ja päätimme että olkoon nyt sitten niin. Tärkeintä on se, että päästään kuitenkin naimisiin! 

Opiskelin aikoinaan 5 vuotta kristillisessä opistossa ja opiskeluaikoinani kouluni nuorisosihteeri A muodostui minulle hyvin läheiseksi ja tärkeäksi ystäväksi. Sattumoisin, tämä kyseinen nuorisosihteeri on myös pappi ja J:n kanssa me sovittiin jo vuosia sitten, että jos kirkollisiin menoihin päädytään niin A on ehdottomasti meidän vihkipappi. Näin olkoon siis. 

Otin A:han yhteyttä aikaisin perjantai aamuna ja tiedustelin, olisiko hänellä aikaa/halukkuutta tulla Tampereelle helmikuussa, kun olisi yhdet hääjuhlat täällä tiedossa. ;) A oli ihan lentoon lähdössä asiasta ja oli ehdottomasti valmis matkustamaan Tampereelle vihkimään meidät. Annoin A:lle vapauden valita kahdesta viikonlopusta sen, kumpi hänelle itselleen paremmin sopii ja me järjestäisimme juhlat sen mukaan. Emmehän ole kuitenkaan vielä mitään juhlatiloja tai kirkkoa varanneet joten miksipä ei. A valkkasi kahdesta viikonopusta sen joka hänelle paremmin sopi, ja homma oli sillä päätetty. Mun onnekseni A valitsi juuri sen päivän, jota mie salaa toivoinkin. ;D 

ELI

Meillä on hääpäivä! Nyt voi alkaa laskea päiviä häihin, ihanaa! 💖

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti