28.9.2018

Sormus!

Olen jossain aikaisemmasa kirjoituksessani maininnut, että olemme J:n kanssa käyneet selailemassa sormuksia ja erityisesti yksi näistä selaamistamme sormuksista jäi mieleemme. Toki olen omatoimisesti selannut ja ihastellut mm. näyteikkunoista ja netistä, löytyisikö kyseiselle sormukselle haastaja. Muutama potentiaalinen vaihtoehto kyllä, mutta yhtäkään tämän kyseisen sormuksen veroista ei ole tullut vastaan. 

Nyt on tilanteemme sormuksen kohdalla se, että sormus on tilattu! Kaiverruksineen! - Tähän kohtaan voitte kuvitella pienen paniikin sävyttämää innokasta kihinää. - 
No miksi tuolla on tuo sana paniikki? 

Ne jotka minut tuntee hyvin, tietää että mulla on aina pieni paniikki päällä ja sellainen loppuun asti epäilevällä kannalla oleva mieli. Varmasti I ja D tunnistavat tämän tilanteen, kun mennään alle kuukausi taaksepäin jolloin odottelin ilmoitusta opettajaltani, että saan hakea koululta tutkintotodistukseni. Ihan siihen päivään saakka hermoilin että MITÄ JOS jossain kohtaa tulee kämmi jota ei ole huomattu ja joka on vielä suorittamatta ja joka evää valmistumiseni. No kiirettähän tässä ei varsinaisesti ollut, vaikka näin olisi käynyt niin mulla olisi silti ollut joulukuun puoliväliin saakka aikaa suorittaa koulu loppuun. Onneksi näin ei ollut ja tiesin sen kyllä itsekin, en vain uskaltanut luottaa siihen. Vasta kun mulla oli paperit tiukasti käsissäni, uskalsin ottaa vastaan onnittelut valmistumisestani! :D 

Eli, myös kyseisen sormuksen kohdalla on vähän sama ajatus. Niin kauan kuin sormus on tekeillä, sitä ei ole loppuun maksettu tai se ei ole tuossa sormessa, olen taatusti epäileväinen ja hermostuksissani siitä saanko koko sormusta lainkaan häihin mennessä! 

Mutta olen joka tapauksessa todella innoissani siitä, että kuitenkin saimme tehtyä päätöksen sormuksesta ja se on ihan täy-del-li-nen! Ja lisäksi se on J:n valitsema. 

Onko kenelläkään muulla taipumusta tällaiseen hermoiluun, oletteko huomanneet sen vaikuttavan hääjärjestelyissä? Onko hermoilusta ollut enemmän hyötyä kuin haittaa? Kuulisin mielelläni kokemuksia, sillä tämä kyllä vaikuttaa omaan järjestelyyn todella paljon monessa eri asiassa ja voisin jopa ehkä jossain kohtaa kirjoittaa aiheesta ihan oman postauksensa. :) 


Me so happy <3 

Vielä loppuun: 

Enää 2 viikkoa aikaa Tampereella tapahtuvaan Hello Love:en! 
Oletko tulossa, onko sulla jotain erityistä mitä lähdet tapahtumasta hakemaan? :)


Ollaan kuulolla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti