17.10.2018

Hello Love -muistelut

Viimelauantaina vietettiin Tampereella tapahtuma Hello Love ja sitähän tässä postauksessa pyöritellään. :) Pitemmittä puheitta siis asiaan.

Sisällä oli ihan mukavasti jalkatilaa. :)
Olin ilmoittautunut jo aaaaaajat sitten ja pääsin nauttimaan toisen morsiusneitoni I:n kanssa pienestä huviajelusta Starlimoun kyydissä muiden bloggareiden kanssa. 

Tällainen oli meidän päheä kulkupeli!
















Kuski ajelutti siis meitä Tampereen kaduilla ja puhetta oli koko matkan ajan. Tykkäsin kyllä kovasti ajelusta mutta kuitenkin viimeiseksi ajatukseksi jäi se, että vaikka limusiini on toki melkoista luksusta ja tämä oli kiva kokemus, niin kuitenkaan omaksi hääautokseni en moista haluaisi. Häämekon kanssa tuonne sisälle ahtautuminen ei olisi todellisuudessa yhtään helpompaa kuin tavalliseen autoon ahtautuminen, todennäköisesti jopa vaikeampaa. Mutta kuitenkin kuten sanoin, kokemus oli hauska ja jos tulee tilaisuus päästä uudelleen kyytiin niin en toki jättäisi menemättä. ;) 

Hyvin sai limusiinin ikkunasta kuvattua kauniit maisemat :) 

Kiertoajelun jälkeen pääsimmekin itse tapahtumaan!



Tapahtumassa olikin vähän kaikenlaista, tapahtuman alussa oli todella kova ryysis ja porukkaa oli niin paljon että oli vaikea jutella näytteilleasettajien kanssa, saatika sitten ottaa kuvia. Kiertelimme I:n kanssa paikat ja ihmettelimme ehkä n. tunnin verran. Lähdimme käymään lounaalla jonka jälkeen I lähti omiin puuhiinsa ja minä palasin tapahtuman pariin. Takaisin päästessäni olikin paljon rauhallisempaa ja sainkin ihan rauhassa jutella muutamien näytteilleasettajien kanssa vähän enemmän. 

Jotta postaukseeni ei tule kovia listauksia, en kerro erikseen jokaisesta näytteilleasettajasta vaan näet ne täältä. Päällimmäisenä mieleeni jäivät pitopalvelu muru, pukuvuokraamo kavaljeeri sekä BeautyPark. Toki nämä kaikki olivat kaikki sellaisia jotka mielessäni pyörivät siitäkin syystä, kun ne vielä meiltä puuttuvat! :) 

Tässä vähän yleiskuvaa tapahtuman rauhoituttua. :) 

Kavaljeerin pisteellä sai pukea kaverin!
Tämä oli mun mielestä tosi hauska,
koska toi tapahtumaan jotain konkreettista tekemistä. :)
Mitäs tykkäät?


Something gold-pöytä :) 


Tapahtumassa oli myös kauneimman kimpun äänestys, lopuksi kimput huutokaupattiin. :)
Arvatkaapa kuka huusi itselleen tuon vasemman.. ;) 


Ennakkoon ilmoittautumalla sai myös tällaisen söötin pastellisävyisen hää-ämpärin joka sisälsi ohjeita ja näytteilleasettajien mainoksia ja glitteriä! :) 


Tässä tämä kimppu nyt koristi olohuonettamme,
laitoin sen kuitenkin lopulta makuuhuoneeseen roikkumaan katosta ja katson kuinka sen käy.

No, mitä jäi päällimmäisenä muistiin?
Toki tapahtuma oli hauska ja siellä oli paljon kaikenlaista. Tila ei ollut mitenkään äärimmäisen suuri eikä sinne paljoa mahtunut näytteilleasettajia. Olisin kuitenkin ehkä itse kaivannut enemmän paikallisia toimijoita, paikallisia pitopalveluita, juhlatilojen esittelijöitä, hääpukuliikkeiden esittelijöitä, sormusliikkeiden esittelijöitä, enemmän kukkakauppojen esittelijöitä ja kauneushoitoloiden esittelijöitä. Eli siis kaikkea vähän enemmän, nyt jäi vähän tuntuma että kaikkea oli vain sen yhden firman verran ja tapahtumassa ei oikein päässyt vertailemaan eri tarjouksia tai tutustumaan eri toimijoihin.  

Jäin myös pohtimaan noita kimppuja, tuo kimppu jonka huusin on tosi upea ja ihana, mutta jäin kuitenkin harmittelemaan sitä, että koska nuo ovat aitoja kukkia niin eihän tuo kauaa säily. Kun pääsin kotiin niin olihan se jo melko nuupahtanut. Jos tämä olisi ollut kestokimppu, tästä olisi varmasti tullut heittokimppuni. :) 

Yläkerrassa järjestetty käytettyjen hääpukujen myynti oli tosi kiva juttu! Vaikka itselläni jo puku onkin, niin tottakai piti käydä vähän kurkistelemassa niitä kauniita pukuja. ;) 

Lopuksi tapahtumassa järjestettiin vielä hääpalveluiden Happy Hour. Odotin että tämä olisi ollut enemmänkin näytteilleasettajien happy hour, jolloin vielä paikalla olevat saavat suurempia tarjouksia.. mutta se ei ollutkaan ihan sellainen. Tämä olikin enemmän tyyliä: 
  • Nopeimmat kolme miestä saavat pussilliset parranhoitotuotteita
  • Nopeimmat kätketyn kirjekuoren löytäjät saavat liput teatteriin
  • Nopein hakija pääsee ilmaiseksi kokemaan pakohuonepelin

etc etc. 

Eli ei lainkaan sitä mitä odotin. :D 

Postaukseeni tuli nyt ehkä paljon kritiikkiä, mutta kuitenkin tapahtuma oli kokonaisuutena tosi mukava ja menisin kyllä uudestaankin! :) 


Olitko itse paikalla? Mitä pidit tapahtumasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti