9.11.2018

100 päivää jäljellä!

No siinäpä se taas tuli, kamalaa miten nopeeta tää aika menee!


Eli eilen pamahti kalenteriin päivä, jolloin on jäljellä enää 100 päivää, ja vihdoin lähtivät lähes kaikki kutsut matkaan! Vielä muutama kutsu on toimittamatta, koska ne annetaan joko suoraan käteen tai postitetaan kunhan saamme osoitteen. Ensimmäiset kutsut lähtivätkin jo maanantaina matkaan, ja ovat mitä ilmeisimmin jo saapuneet perille määränpäähän sillä ENSIMMÄISET ILMOITTAUTUMISET saapuivat puhelimeeni! Ooh tämä on niin jännittävää etten meinaa pysyä nahoissani, aivan huippua!

Mitäs kaikkea muuta olemme saaneet viimeaikoina hoidetuksi?

Kutsut vihdoin valmiit
Olen väsännyt heittokimpun!
KENGÄT (kirjoitan näistä oman postauksen)
Tänään olen aamun aloittanut askartelemalla häiden avustajille rannekukat :)
Olen ostanut häälaukun
Mun pukuni on kotona!
Ollaan myös väsätty söpöjä mini-pompomeja
Menusta alustavia suunnitelmia

Koska kutsut eivät ole vielä kaikki löytäneet perille, ja lukijoissani on myös sellaisia henkilöitä jotka sellaiset tulevat saamaan, en vielä tässä kohtaa halua spoilata heille kutsujamme.

Tulevana lauantaina menemme myös vihdoin sovittamaan ja metsästämään sulholleni pukua! Ihanaa!

No mitäs kaikkea on siis vielä tekemättä? Aivan liikaa. Koristeissa on vielä kovasti värkättävää, menu pitää laittaa kuntoon, asusteet hääpäiväksi on vielä osittain vaiheessa. 

Tähän kaikkeen kiirukseen toki pitää lisätä vielä joulu ja uusi vuosi väliin! Toisinaan tuntuu siltä että mun pää lahoaa kaikkeen tähän ja kaikki stressi purkaantuu kerralla johonkin ihan pieneen asiaan. Tunnen siis ajoittain olevani melko bridezilla ja muutamat lähipiiristäni ovat sen päässeet valitettavasti jo kokemaankin. Please tell me that I'm not the only one! :D 

Onko lukijoissa ketään joiden hääpäivä alkaa lähestyä yhtä kovaa vauhtia ja tuntuu että kaikki on kesken? Mielelläni kuulen muidenkin avautumista asiasta, sillä vertaistuki on ihan parasta ja helpottaa! Mulle voi laittaa suoraan sähköpostiakin ja vaikka kommenttiin heittää viestiä että hoksaan käydä lukemassa! :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti