25.11.2018

Sulhasen puku!

Instagramiinkin kävin jo heittelemssä pientä teaseria sulhasen puvusta! Mut aivan mahtavaa, sulhasen puku on siis löytynyt ja taas yksi stressinaihe vähemmän! Kutsut ovat lähteneet jo matkalleen ja ensimmäiset ilmoittautumiset on jo saapuneet. :)

Mutta sulhasen puvusta! Puku vuokrataan siis Kangasalalta, Pukuvuokraamo Kavaljeerista. Oli yllättävää, että tilat olivat omakotitalon pohjakerroksessa.  Eihän sillä periaatteessa mitään väliä ole, missä niitä pukuja sovittelee, kunhan tilat on toimivat ja vastassa alansa osaavat ihmiset. :) Näin tosiaan oli, ja sulhaselle löytyi puku joka miellytti molempien silmää. Varattu aika vähän venähti yliajalle ja seuraavat asiakkaat odottelivat jo odotustiloissa kun olimme vielä aika pahasti vaiheessa sovituksen kanssa.
Oli kyseessä sitten morsiamen tai sulhasen pukusovitus, mielestäni nuo sovitukseen varattavat ajat ovat aivan liian lyhyitä. Itseäni ainakin ahdistaa se kiireen tunne kun sovitusaika on yleensä sen suunnilleen tunnin. Meillä oli mielestäni sulhaselle varattua aikaa 1h, mutta kyllä meillä meni ihan heittämällä se vähintään 1,5h. Eli ainakin 2h saisi mun mielestäni varata aikaa, varsinkin jos ei ole tarkkaa suunnitelmaa siitä millaista pukumallia ollaan etsimässä.
Tuossa 1h ajassa ei nimittäin tosiaan ehdi etsimään kuin ehkä sen puvun mallin ja korkeintaan värit siihen, mutta sitten kun aletaan etsimään taskuliinoja ja kaulahärpäkkeitä, kalvosinnappeja ja sopivia kenkiä ja varsinkin liivejä, niin tuo 2h menisi aivan heittämällä. J ei edes sovittanut muuta kuin yhtä pukumallia (onneksi löytyikin ihan alussa sopivat!) mikä ehkä itseäni harmittaa siinä määrin, kun olisin kuitenkin mielelläni nähnyt muitakin pukumalleja J:n päällä kuin tämän yhden mallin. Suurin aika menikin siihen kun etsimme pukuun sopivaa liiviä ja noita muita asusteita.

Mut hei summa summarum, miehelle löytyi aivan mahtava puku ja voin ehdottomasti suositella Pukuvuokraamo Kavaljeeria! :)

Loppuun vielä:

Meillä oli ajatuksena lähteä käymään kotipuolessani joulukuun puolivälillä, samalla kun kummityttöni viettää synttäreitään. Samalla reissulla oli tarkoitus suunnitella mm. menua koskevia yksityiskohtia vanhempieni kanssa. Ikävästi juuri sille viikonlopulle mulle itselleni sattui työvuoro ja kun vapaita viikonloppuja meikäläisellä on vain 2/kk, ja joulukuun toinen vapaa vkl oli jo varattuna, jouduimmekin tekemään extempore päätöksen ja lähtemään reissuun jo viimeviikonloppuna. Oli kieltämättä raskas ja aivan liian pitkä reissu kaikkine ajamisineen, mutta kyllä se oikeasti kannatti käydä. Menuakin saimme taas rykäistyä kivasti eteenpäin! :) Viime kerrasta on aivan liian pitkä aika ja kotona päin oli kyllä niin paljon kaikki taas muuttunut ja sisarusten lapsista oli tullut jo niin isoja!

Käy kurkkaamassa mun instagramista teaser sulhasen puvusta ;) Käyttäjä: somedaybridewillsayido

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti