24.3.2018

Häämekon metsästys osa 1

Häämekkoo mä metsästän....

Takanapäin on elämäni ensimmäinen sovituskäynti Morsiusgalleriassa, sekä toinen käynti Zazabellassa!

Kerron eka käynnistäni Morsiusgalleriassa. Olin varannut ajan sinne ja kaksi ihanaa ystävääni lupasivat tulla avukseni, kuten kerroinkin jo aikaisemmin. Myyjä oli töissä yksin ja jotenkin siinä vaan aina käy niin, että kun ei ole käsiä tarpeeksi niin töitä olisi useammallekkin. Liikkeessä siis ramppasi vähän väliä muuta sakkia etsimässä pukuja, puhelin soi ja myyjä joutui juoksemaan ympäri liikettä palvelemassa muita, sillä aikaa kun itse hikoilin puvuissa ja koitin muka arvostella niitä kovinkin tietäväisenä siitä mitä haluan. Todellisuudessahan siis tilanne oli se että tiesin tarkalleen millaista haluan, mutta en ollenkaan sitä mikä minulle sopii. Tilannetta ei kauheasti helpottanut se, että yksikään sovittamistani puvuista ei ollut minulle täysin sopiva, vaan aina joko kokoa liian pieni tai liian suuri... joten ihan täydellistä kuvaa puvun istuvuudesta ja mukavuudesta ei voi sovituksen perusteella saada, mikä on kyllä tosi harmi kun ollaan kuitenkin hakemassa sitä juuri oikeaa mekkoa elämän tärkeimpään päivään, ja puvussa olisi viihdyttävä koko päivän ajan. Myyjä oli  kyllä Morsiusalleriassa mukava, pirtsakka ja avulias.

Tosi ikävää että sovitusaika on vaan sen 1,5h. Mutta toisaalta, eipä se oikeastaan haitannut enää siinä vaiheessa kun aika alkoi olla lopuillaan ja myyjä sanoi että häneltä loppuu valikoima kesken. Löysin sieltä sen mitä lähdin hakemaankin, eli siis oikean mallin joka on just sitä mitä haen! Mekkoa ei lähtenyt mukaan mutta todella potentiaalinen vaihtoehto siellä oli!

Se ei kylläkään ole tämä 😉:

Tosi upea ilmeenpeitto. T. Paint

Yhtäkaikki käyntini Morsiusgalleriassa oli tosi kiva ja hyödyllinen, valikoimaa oli omiin tarpeisiini riittävä määrä ja sain koettaa puvun kanssa myös kaulakorua ja huntua jotka muuttivat puvun ilmettä yllättävän paljon! :)

Siirrytään Zazabellaan, jossa kävin saman viikon aikana ystäväni/kaasoni Minnan kanssa. Ensinnäkin myyjä oli todella ihana ja ammattitaitoinen! Sovitusten aikana tuli rupateltua kokoajan jotain ja myös hän kertoi omia näkemyksiään sovittamistani mekoista, ja sai hyvin nopeasti kiinni siitä ajatuksesta mitä mekoltani haen. Zazabellassa mekot oli järjestetty kokojen mukaan, joten sovituskappaleet istuivat päälle paremmin kuin morsiusgalleriassa joten ne myös näyttivät paremmilta. Omaan makuuni täällä oli myös ihanampi valikoima mekoista.

Ensimmäinen Zazabellassa sovittamani mekko oli upea. Niin upea että kaikki muut mekot jäivät sille kakkosiksi. Ihan totta, en olisi kuvitellut että voisin näyttää häämekossa niin huikealta, ilman juhlameikkausta tai juhlakampausta, koruja tai mitään ylimääräistä. Mekko vaatii kyllä muutamia hyvin pieniä muokkauksia, sekä hihat, mutta muutoin se oli täydellisin tähän saakka näkemistäni ja kokeilemistani mekoista. En ole varsinaisesti sitä tyyppiä että alkaisin kyynelehtiä tällaisessa tilanteessa kovin helposti, mutta liikutuin siitä mekosta. Niin surullista ettei siitä siellä saanut kuvata mekkoja, haluaisin vain tuijottaa kuvaa siitä mekosta ja huokailla sen ihanuutta!

Jos mekko on vielä hankkimatta, niin nyt vielä ehtii käydä Zazabellan Sample Salessa, hopihopi! :)


Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti