1.4.2018

Askartelua; suodatinpaperiruusut!

Jotain vaihtelua hääpukustressiin, mikä rauhoittaisi mieltä paremmin kuin mielekäs askartelu!

Saanko esitellä: Suodatinpaperiruusut!


Siis miten helppoja, kätsyjä, halpoja ja sieviä ja monenlaiseen taipuvia ihania pikku näperryksiä!


Tekaisin siis eilen näitä ruususia 2 kpl samalla kun katseltiin J:n kanssa netflixiä. Homman alkuun saaminen kesti jonkin aikaa, kun piti ensin tajuta mitä tässä piti tehdä. Luupäälle tarvii kaikki vääntää rautalangasta. Ekan ruusun jälkeen olikin toisen tekeminen tosi paljon helpompaa. Vielä näppärämpää on jos leikkelee terälehtiä kerralla paljon, niin saa tehtyä monta ruusua siinä melkein samalla vaivalla. :)

Ajattelinkin että järjestän ihanille apureilleni askarteluillan ja leikkelen valmiiksi kaikenlaisia ja -kokoisia terälehtiä ja niitä sitten yhdessä pakerrellaan ja vietetään iltaa yhdessä!

Innostuin näiden teosta lukiessani Operaatio rouva R -hääblogia josta löytyy selkeät ohjeet ruusun tekoon, sekä linkki Martha Stewartin tekemiin kaavoihin. Siitäpä vain sitten askartelemaan!

Nyt kun ruusun perusidea on selvinnyt, niin ruusujahan voi muokkailla vaikka miten, terälehtien mallia voi muutella, määrää lisätä, kokoja muutella.... vaihtoehtoja vaikka millä mitalla! Näitä voi myös värjätä ja maalata, mikäli ei valkoinen innosta tai sovi väriteemaan, suodatinpaperihan on huokoista paperia joka ottaa värit itseensä hyvinkin hienosti, joten värjäykseen voi varsin hyvin hyödyntää melkolailla kaikkea mistä irtoaa väriä! vesivärit, akryylivärit, marjat, punajuuri,tee, kahvi... näitähän riittää.




Taidanpa tänään jatkaa askartelua näiden parissa vielä ainakin parin ruusun verran, nää on ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti