7.2.2018

Arjen luksusta!

Hieman poiketaan hääteemasta, mutta tänään tapahtui niin ihana asia että siitähän on aivan pakko kirjoittaa postaus!

Päiväni alkoi melko kehnosti. Aamulla nukuin pommiin ja tuli siis kiire, en onneksi myöhästynyt töistä kiireestä huolimatta. Haluan kuitenkin aloittaa päiväni tooodella hitaasti ja jos nukkuu pommiin niin sellaiset aamut saa unohtaa. Pääsin aloittelemaan töitä ja kouluryhmäni whatsupp-ryhmä alkoi laulaa. Tänään oli kuulemma koulupäivä some-markkinointiin liittyen. Tästä en vielä juuri välittänyt - kunnes kävi ilmi, että tämä kurssi koskee niitä joilla on opintosuunnitelmaan merkattu tutkinnonosa "asiakkuuksien hoito". 

Siitä repesi parin tunnin mittainen oman elämäni farssi. Mulla on suunnitelmassani kyseinen tutkinnonosa ja tähän mennessä olen luokan ainoa jolla ei ole ainoatakaan poissaoloa tunneilta ja olen ottanut tästä itselleni haasteen. Ainoatakaan poissaoloa ei ole eikä tule.
Jälkeenpäin ajatellen otin asian turhan raskaasti, sillä seuraavien kahden tunnin aikana olin pommittanut vastuukouluttajaani ja tivannut että miksei minua ole lisätty kurssille, onko mut unohdettu yms. Kyttäsin puhelintani n. minuutin välein. Pommitin J:tä ja raivosin samasta asiasta. Kiukuttelin kouluryhmäni whatsapp-keskustelussa ja piilouduin ärsyyntyneenä työkoneeni taakse ja puhisin siellä piilossa kiukkuisena. 



Aamupäivän fiilikset oli tätä luokkaa: Tikittävä aikapommi!
Kuva: Pixabay.com


Lopulta kahden tunnin jälkeen (puhelin väittää niin, minusta se oli ihan varmasti ainakin neljä tuntia! Tai siltä se tuntui..) kouluttaja vastasi viestiini ja sanoi, että keväällä on tulossa toinen vastaava kurssi ja hän on lisännyt minut sinne. Puuuuh mikä kivi tipahti harteilta! En tiedä nolottiko mua itseäni tää koko koominen tilanne ja sekoilu omassa päässäni niin paljon, vai miksi mua ärsytti edelleen. 

Tästä voidaankin hypätä sitten siihen hetkeen kun pääsin töistä ja saavuin kotiin. Kotona oli käynyt kotitonttu (tunnetaan blogissa myös nimellä J) siivoilemassa! Oi mikä ihana yllätys, mutta se ei jäänytkään siihen..  Uunissa oli ruoka tuloillaan ja keittiön pöydällä oli vehnätyyny, bodyshopin pussi jonka sisällä oli kylpypommeja sekä lappu johon J oli kirjoittanut viestin:

"Kaapissa on viiniä, ota rentouttava kylpy niin ei oo hermot niin kireinä. :D Tuun töistä kotiin heti kun ehdin. 💖 " 

Kurkistin kylpyhuoneeseen jonne J oli laittanut valmiiksi sydämenmuotoisen kynttilän joka reagoi lämpöön muuttumalla punaiseksi, sekä konvehtirasian. Ui että! 💖

Niinpä minä menin ja otin kookoksen tuoksuisen vaahtokylvyn ja nautin olostani! 

On se ihana. 💖

Onko teillä tapana jättää viestilappuja tai piiloviestejä? :) 

En tiedä mistä J tämän osti,
mutta romanttinen se on!























J ripusteli meidän kattoon tällaiset
superihanat valot joulun aikoihin,
ei raaskittu ottaa niitä joulun jälkeen pois!



























Nää Bodyshopin kylpypommit on aivan ihania! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti