12.2.2018

Liian kallis maku... selkeesti.

Tämä on kuultu ennenkin, ainakin meidän taloudessa, mulla on kallis maku. 

Viehätyn kaikesta kivasta mutta kaikki mistä viehätyn, on jostain syystä kovin kallista. 
Tällä kertaa puhumme siis hääpaikasta. 

Olen erityisen viehättynyt Orivedellä sijaitsevasta Aaltosahan Juhlahuvilasta (tästä verkkosivuille), Aivan upea paikka! Kertakaikkisen unelma... Ainoa mikä siinä ei ole unelmaa on hinta, joka ei sovi meidän budjettiin sitten ollenkaan. 
Aaltosahan vieressä sijaitsee myös kiva lomakylä jossa on useita mökkejä vuokrattavaksi, näitä mökkejä voisi esimerkiksi häävieraat vuokrailla yöpymiseen. Hintakaan mökille ei olisi paha, alle satasella saisi yön. Vähän kuin hotelliyö mutta ihanissa järvimaisemissa, maantasalla ja omalla rauhalla. :) 

Toinen paikka johon olen mieltynyt, on Rustholli Tampereella. (tästä sivuille hops) Tämän kanssa sama ongelma, vaikkakin Rusthollilla on laajemmat mahdollisuudet monessa suhteessa ja hintakin on edullisempi. 
Rustholli on hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten sinne olisi helppo saapua julkista liikennettä hyödyntäen myös ihan keskusta-alueilta, tämä on huomattava etu myös majoitusten suhteen sillä vieraat voivat itse varailla majoituspaikkoja ympäri kaupunkia omien mieltymystensä mukaan ja pääsisivät juhlapaikalta omin avuin liikkumaan, taksikaan ei tuolta paljoa maksaisi! 
Rusthollin ehdoton miinus meidän kannalta oli se, että heillä on PikkuBistro Kattilan pitopalvelu. Olen toki kuullut paljon hyvää tästä enkä ainoatakaan moitetta, joten ihan luottavaisin mielin olisin heidän suhteensa, mutta meidän juhliimme ei haluta pitopalvelua. 

Molemmissa paikoissa on nämä yhteneväiset ominaisuudet: 


-Yhteneväiset juhlatilat n. 100 hengelle.
-Järvenrantamaisemat.
-Mahdollisuus pe-su väliselle vuokraukselle (koristelut ed. päivänä ja siivous viimeisenä)
-Mahdollisuus tuoda omat juomat.
-Mahdollisuus juhlia pitkälle iltaan. 

Jos näistä kahdesta pitäisi jompikumpi valita, niin se olisi todennäköisesti Rustholli. Ihan vain käytännönsyistä. Se on lähellä, se on kaunis paikka, se on huokeampi, sieltä on hyvät kulkuyhteydet ja ehkä ihan hiukan omaa makua miellyttävämmät tilat. :) 

* Jos olet kiinnostunut Rusthollista juhlapaikkana, kannattaa pitää kiirettä. Kesälle 2018 on juuri vapautunut yksi heinäkuun viikonloppu ja Kesälle 2019 on enää yksi viikonloppu vapaana ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti