5.2.2018

Jos meillä pidettäisiin talvihäät...

Niin.. jos meillä olisi talvihäät niin millaiset haluaisin? Kuten aikaisemmista postauksistakin selviää, emme ole suunnitelleet häitämme vielä oikeastaan ollenkaan. Tai minä olen, J ei ole vielä osallistunut suunnitteluun. Paitsi silloin kun olimme vielä nuoria, päät pilvissä ja vaaleanpunaiset sydänkakkulat silmillä. Silloin suunniteltiin kaikkea mahdollista ja jos suunnitelmat olisivat pysyneet niissä, häämme olisivat tulleet maksamaan meille varmaan jotain 250 000€! Hmm.. onneksi ei menty vielä silloin naimisiin. No, se siitä!
Ihan alkuperäisten suunnitelmiemme mukaan, häämme olisi pidetty 21.2.2018, eli juuri nyt olisi meidän kuumeisin häiden stressausaika ja kaikki leviäisi käsiin enkä todellakaan olisi juuri nyt naputtelemassa läppärilläni tekstiä blogiini! Oh hell no... 

Tämä postaus on siis tehty sillä ajatuksella, että jos vain taivas olisi rajana, millaiset talvihäät haluaisin juuri nyt. :) 

Noh, siis jos miettisin että olisin menossa nyt naimisiin ja saisin juuri nyt päättää millaiset häät haluaisin niin haluaisin viettää häämme täällä: https://venuu.fi/tilat/kammi?ref=MakeaWedding
ooooo miten upea paikka talvisille häille! Olen itse lapista kotoisin ja tuollainen hämyinen takkahuonemainen tunnelma sopii omiin mieltymyksiini erinomaisesti! Tuosta tulee heti mieleen mummolan ulkosaunan pukuhuoneen tunnelma 💖Näin upea paikka ei kaipaa edes koristeluita joten helpolla pääsee! Kunhan on tarpeeksi tunnelmavaloja niin kaikki ois ihan täydellistä! 

mummolan ulkosauna, jos noiden räsymattojen tilalle saisi vaikka porontaljat,
 niin muuttuisi ilme heti modernimmaksi, mutta on se ihana ilman niitä taljojakin
💖 


Hääauton virkaa toimittaisi ilmanmuuta joko porovaljakko, tai sitten huumorin kannalta lumikelkka! Toki hevosvaljakkokin olisi ihana, mutta poroissa ja lumikelkoissa olisi jotain uniikimpaa :) Koiravaljakko olisi jo vähän hankala! 



Vihkiseremoniasta poistuessamme meidän päällemme ei heiteltäisi riisiä tai puhalleltaisi saippuakuplia, vaan heitetään kouralliset lunta päälle! Ei oo tarkoitus siis saada lumipesuja tai lumipallosta päähän, vaan sellainen kevyt lumipölähdys! :D Eihän hiukset tai meikki saa mennä pilalle! 

Kuva: Pixabay
Olisi tosi siistiä viettää sellaiset talviset toimintahäät, missä ei vain istuskeltaisi odottamassa seuraavaa ohjelmavuoroa. Kesälläkin ihmiset pyörii pihalla ja vähän missäkin. Kuka sanoo että talvihäissä pitäisi olla vaan sisällä? No ei kukaan! Siispä meidän juhlissa vuokrattaisiin kuljetus ja lähdettäisiin pulkkamäkeen (toki kutsuissa pitäisi mainita että juhlavaatteet ei pidä olla kovin juhlavat tai ohuet, vaan ulkoiluun sopivat rennot vaatteet ja toppakamppeet mukaan! 

Pulkanlaskun ohessa kaikille tarjoiltaisiin tottakai kuumaa mehua/kaakaota/glögiä/mitä näitä kuumia juomia nyt on! Ihanan pulkanlaskun jälkeen voitaisiin siirtyä juhlapaikalle viettämään rentoa päivällistä ja tietysti kakunleikkaus kahveineen! 

Mäenlaskun ja päivällisen jälkeen ainakin osa vieraista on varmasti jo niin väsynyt että haluavat jo lähteä majapaikkoihinsa nukkumaan, joten järjestäisin ensimmäisen kuljetuksen hotelliin tähän väliin. Ne jotka haluavat jäädä vielä juhlimaan saavat ilman muuta näin tehdä! Olisi tosi jees vielä viettää loppuiltaa juhlijoiden kanssa saunoen ja paljuillen (jos ei paikassa ole paljua niin sehän vuokrattais sinne! haha!). 

Mie rakastan hääpukuja! Hääpuvun valinta tulee siis eittämättä olemaan mulle todella suuri haaste ja monien unettomien öiden syy. Niinkuin moni muukin, myös minä olen haaveillut lapsesta asti hääpuvustani, enkä ole vielä 27-vuotiaana löytänyt sellaista mikä olisi mun silmääni se veret seisauttava täydellisyys. Hääpukujen sovitusvaiheessa tulen varmaan sekoamaan. Noh, onneksi sitä ei tarvitse vielä miettiä ihan tositarkoituksella. Tässä on kuitenkin 3 pukua jotka oli mielestäni todella kauniita talvisiin häihini! kaikki kolme kuvaa peräisin pinterestistä.

Todella kaunis mekko, erityisesti pidän avoimista olkapäistä ja tuosta kuvioinnista! Myös täyspitkät hihat sopii mielestäni tosi hienosti tähän mekkoon. Tämä kuitenkaan tuskin olisi oma valintani, vaikka todella upea luomus onkin. 

Todella kaunis kuviointi! Pienet hihat ja koristelu on tosi kauniit. Lisäpisteet mekon väristä! Ihana! Mutta tämäkään ei olisi se valintani.

Tämä! Tämä se olisi! Mun mekkoni :) Ihanat kirjailut koko mekossa ja ihana vaalean harmahtava sävy, plus ihanat hihat! Jep. Tämä se olisi. Epäilemättä.

 
Talviseen hääpukuuni lisäisin myös tämänkaltaisen paksun shaalin/hartiahuivin. :)

J:n pukisin ehdottomasti tummanharmaaseen Bonjour pukuun/Sakettiin, liivi saisi olla vähän vaaleampi kuin takki ja housut. Mutta olalaa~ jos J pukeutuisi tuollaiseen pukuun niin meikätyttö sulais sekunneissa tähän sohvalle! 😁😁 

Kuva täältä: https://www.pukuliikefauna.com/miesten-puvut/

Tällainen voisi olla kimppuni, vaalea, runsas (ei liian runsas) ja pikkuisen glamouria: 
Kuva: Pinterest

Ja hääkengät... Voisinko kuvitella käveleväni korkeilla ihanilla blingbling piikkikoroilla keskellä talvea? hmmm.. En. Se olisi äärimmäisen epäkäytännöllistä ja epämukavaa. Ja mulla on aina jalat jäässä joten haluaisin pitää jalkani myös lämpiminä. J on minua 5 senttiä pidempi joten haluaisin myös pysytellä mieluiten korottomissa kengissä. Arkena minua ei haittaa olla J:tä pidempi, joten käytän arkisin korkoja. Häissä haluaisin kuitenkin pysytellä hieman J:tä lyhyempänä, joten valintani olisivat nämä tosi söpöt töppöset!

Kuva: Pinterest

Voisin kirjoittaa tätä postausta loputtomiin ja ihastella kaikkia talvihäiden mahdollisuuksia. Tästähän jäi vielä kokonaan menu ja vaikka mitä hauskuuksia uupumaan, mutta jääköön postaus nyt tähän. En halua väsyttää lukijoitani loputtomiin kuvitteellisilla talvihäillä. Ehkäpä teenkin joku kerta Talvihäät vol. 2 postauksen jossa tuumiskelen toisenlaiset talvihäät, who knows? ;) 

Ooooooohhh jospa sittenkin pidettäis talvihäät!!! Noei.. ei pidetä. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti